Theaterkrant Magazine van maart 2021 is een themanummer van, met en over The Need for Legacy. Het is een kleurrijke aanzet in inhoud en vorm om te laten zien hoe veelzijdig de Nederlandse theatergeschiedenis is, met bijvoorbeeld ‘legacy’- artikelen over onder anderen Ernestine Comvalius, Șaban Ol, Michael Matthews en Anis de Jong. Het portret dat Brian Elstak maakte van Rufus Collins voor de de Stadsschouwburg Amsterdam staat op de cover.

Namens de Need for Legacy zijn Naomi van der Linden en Gable Roelofsen gasthoofdredacteuren voor dit nummer. In dit blad, dat gelezen wordt door heel theatermakend Nederland, staan bijdragen van Maarten van Hinte, Sruti Bala, Julian Isenia, Toni Blackwell, Romana Vrede, Haroon Ali, Emmanuel Ohene Boafo, Dorothy Blokland, en de dames van Lieve Inclusieve.

Het blad is op de site van Theaterkrant online te bestellen en te lezen.